Borrelbrood_Boerenkaas_Boerderijzuivel

Borrelbrood met Boerenkaas

  • 1 meergranen stokbrood
  • 100 g boerenboter
  • 150 gram Boerenkaas (Jong Belegen en Belegen)
  • 1 teentje knoflook 
  • Citroenrasp van een halve citroen
  • 1 el bieslook en platte peterselie
  • Snufje paprikapoeder
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Meng zachte boerenboter samen met een teentje geperste knoflook, citroenrasp, bieslook, peterselie, paprikapoeder en wat peper en zout. Snij het stokbrood in de lengte door de midden en besmeer de twee helften rijkelijk met de kruidenboter. Bestrooi daarna met de geraspte Boerenkazen en nog wat extra kruiden. Bak het stokbrood in een voorverwarmde oven van 175 ℃ in 10 minuten tot de kaas helemaal is gesmolten. Heerlijk bij de borrel of de lunch.

Bereidingstijd

15 minuten


Recepten


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.