Cum_Laude_Awards_2024

Inschrijving Cum Laude Awards 2024

Beste leden van de BBZ,

De voorbereidingen zijn gestart, de Cum Laude Awards 2024 komen er aan!

Belangrijke data

De uiterste inschrijfdatum voor alle producten is zaterdag 24 februari 2024.  

Inschrijven voor de Cum Laude Awards 2024: CUM LAUDE AWARDS 2024.

Alleen middels het invullen van het inschrijfformulier via bovenstaande link kunt u zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging op het emailadres dat u ingevuld heeft. 
Bijgevoegd bij deze e-mail vindt u tevens de wedstrijdreglementen. Deelname is gratis voor leden en niet-leden betalen € 500,- per Kaas-inzending en € 100,- per Zuivel en Zachte Kaas-inzending. Deze kosten dienen voor 1 maart 2024 voldaan te zijn.

De keuring van de producten gaat plaatsvinden op 11 en 12 maart bij Fort Wierickerschans te Bodegraven. Op donderdag 14 maart vindt dan de prominentenkeuring plaats. Donderdagavond 14 maart vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een feestavond bij Fort Wierickerschans te Bodegraven. Na afloop van de feestavond kunnen de kazen en zuivelproducten opgehaald worden.

De kazen, zuivelproducten en zachte kazen kunnen ingeleverd worden opdonderdagmiddag/avond 7 maart tussen 16.00 en 20.00uur. Dit is voor en tijdens de Algemene Ledenvergadering in Bodegraven bij Fort Wierickerschans. U ontvangt nog een aparte uitnodiging hiervoor. De producten worden genummerd bij het inleveren.

Producten dienen uiterlijk donderdag 7 maart om 20.00uur binnen te zijn. Daarna worden geen producten meer in ontvangst genomen.

Categorieën

Dit jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de categorieën. Wij verwijzen u naar de wedstrijdreglementen en het inschrijfformulier voor de diverse categorieën. Lees de reglementen eerst goed door. 

Er moet een ingevulde productomschrijving bij ieder product in de categorie van Zuivel en Zachte kaas (zie bijlage). Dit geldt ook voor de categorie Kaas met toevoeging. Het formulier gelijktijdig inleveren met het insturen/inleveren van de producten. 

Per product in de categorieën Zuivel en Zachte Kaas dienen 3 eenheden te worden ingeleverd. 

Er dient rekening gehouden te worden met een ruime houdbaarheidsdatum, zodat producten tijdens de prominentenkeuring 14 maart nog niet aan de houdbaarheidsdatum zijn.

Tevens geven we de mogelijkheid om ook producten in te leveren in Giessenburg, Dronten, Hellouw of Oud Ade van dinsdag 5 maart tot en met donderdag 7 maart 11.00 uur. Daarna worden geen producten meer in ontvangst genomen op deze locaties.

Er worden geen producten buiten mededinging gekeurd.

Inleveradressen

  • Familie Kwakernaak, Hofdijklaan 23, 2374 BS  Oud Ade
  • Boerderij De Polderzoom, Elburgerweg 36, 8251 RJ Dronten
  • Jeantine van Dusseldorp, Korfgraaf 38, 4174 GM Hellouw, (tevens postadres voor insturen van producten)
  • Kaasboerderij Slob, Hoefweg West 5, 3381 MA, Giessenburg

Mocht het digitaal aanmelden echt niet lukken, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail cumlaude@boerderijzuivel.nl. Een van de teamleden van Cum Laude neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Verhalen


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.