Boeren Leidse Kaas volgens eeuwenoude traditie

We gaan op bezoek bij Boerderij Weidegeluk in Oud Ade waar Sandra en Klaas Heemskerk elke ochtend om half vijf Boeren Leidse kaas maken, volgens een ambachtelijke en eeuwenoude traditie. Een diep donkerrode, rauwmelkse 30+ kaas met komijn en met de kenmerkende Leidse sleutels in de korst ‘gedrukt’. Uniek, want er zijn nog maar een paar boeren die deze kaas maken. En Felix Wilbrink vertelt waarom Boeren Leidse kaas de bron is van onze vaderlandse geschiedenis.

Bedrijf: Boerderij Weidegeluk


Land van Boer en Zuivel


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.