Oktober! Maand van de échte Boerderijzuivel.

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is weer oktober! De maand van échte boerderijzuivel. Van kaas en zuivel die ambachtelijk op de boerderij worden gemaakt.

Wist je dat op de boerderij veel verschillende soorten producten worden gemaakt en verkocht? Niet alleen boerenkaas (jonge kaas, oude kaas, geitenkaas, schapenkaas en kruidenkaas), maar ook steeds meer mooie zachte kaasjes, kwark, yoghurt, roomboter, karnemelk en de lekkerste smaken ijs.

Ontdek de pure, traditionele smaak en ontvang het magazine Boer & Zuivel cadeau. Een magazine over Hollandse kaas met TV-kok Sharon de Miranda en trappistenmonniken die kaas maken. Met kenners van boerderijzuivel, fijnproevers en lekkere recepten tot leuke puzzels. Je vindt het allemaal in het magazine Boer en Zuivel, dat je in oktober bij jouw boerderijwinkel krijgt. Vol interessante feitjes en weetjes over boerderijzuivel. Kijk snel op boerenkaasmaand.nl waar je bij jou in de buurt kaas en zuivel van de boerderij kunt kopen!


Verhalen


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.