De Boer Op #5 | Zuivelboerderij De Driehoek

In 'De Boer Op' nemen we een kijkje in de keuken bij onze hardwerkende boeren, met ieder zijn eigen specialiteit. In de vijfde aflevering brengen we een bezoek aan De Driehoek in Oosterhout. Deze Zuivelboerderij won in 2020 de Den Besten Cum Laude Award in de categorie zachte kaas en zuivel, met een nieuwe, unieke kaas. Een ambachtelijke roodkorst abdijkaas, genaamd Benedictus. We ontmoeten Maarten van Fessem, de man van Anke, wiens familie al ruim dertig jaar de grond pacht van de abdij. 


Verhalen


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.