boerderijzuivel_gaat_de_lucht_in

Boerderijzuivel.nl gaat de lucht in!

Geen zorgen. Wij blijven natuurlijk gewoon met onze beide benen op de grond staan, maar ondertussen wordt er hard gewerkt aan onze gloednieuwe website. Het aftellen is begonnen en we kunnen niet wachten om live te gaan! Daar hebben we een speciaal moment voor uitgekozen. Tijdens de Cum Laude Awards op 12 maart 2020 gaat het nieuwe Boerderijzuivel.nl online.

Op de vernieuwde website vind je actuele informatie rondom kaas en zuivel gemaakt op de boerderij, interessante blogs en vlogs. Met de postcodechecker ontdek je snel en eenvoudig waar je bij jou in de buurt kaas en zuivel gemaakt op de boerderij kunt kopen. Bovendien staat de site bomvol leuke recepten; van lunchgerechten tot desserts. Leden van de Bond van Boerderijzuivelbereiders kunnen inloggen bij het ledenportaal. Hier houd je je profiel bij, vind je artikelen en andere relevante downloads. Je vindt er ook allerlei handige informatie en tips over het maken van kaas en zuivel, en alles wat daarmee te maken heeft!

Niet alleen de website wordt compleet vernieuwd. Je hebt misschien al gemerkt dat onze social media-kanalen ook een nieuwe uitstraling hebben. Dat klopt! Via social media houden we je op de hoogte van alle boerenkaasnieuwtjes. Je ziet onze nieuwe blog-, vlog- en receptenposts als eerste en we delen feitjes over kaas en zuivel gemaakt op de boerderij, die jij ongetwijfeld nog niet kent. Volg ons via Instagram en Facebook om niks te missen!


Verhalen


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.