Bereidingswijze:
Snij de korst van de kaas en verdeel de kaas in vier gelijke stukken van 5×10 cm. Bestrijk de stukken met mosterd en wikkel er vervolgens een plak achterham omheen. Klop het ei los in een diep bord. Schud ook de bloem en het paneermeel in twee diepe borden.
Wentel de Boerenkaas ham-rolletjes eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en vervolgens door de paneermeel. Herhaal dit met de overage kaas-hamrolletjes en breng op smaak met peper. Verhit vervolgens de boter in een hapjespan en bak de rolletjes aan beide kanten ca. 5 min. totdat de kaas gesmolten is.
Bereiden: ± 20 min.
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
- 4 langwerpige blokken (à 60-80 g) (jong) belegen Goudse Boerenkaas
- 4 plakken achterham
- 1 el mosterd
- 1 ei
- 4 el bloem
- 8 el paneermeel
- 3 el boerenboter
- peper