MENU

De Witte Welle

Onze 175 koeien lopen van het vroege voorjaar tot het late najaar in de wei en maken heerlijke melk. Van die melk maken wij rauwmelkse Boerenkaas. Dan wordt de melk dus onverhit verwerkt. Zo blijven alle van nature in de melk aanwezige gezonde stoffen onveranderd aanwezig in de kaas en dat proef je! Heerlijk romig en vol van smaak, van zeer jong tot zeer oud.

Voor een paar grotere afnemers maken wij ook kaas van gepasteuriseerde melk. Die kaas wordt Kaas van de Boerderij gepasteuriseerd genoemd. Ook deze kaas wordt van de volle en romige melk van onze eigen koeien gemaakt. Op iedere kaas die op een boerderij in Nederland gemaakt wordt zit een stempel met informatie over de productiewijze, zo weet je dus altijd wat je koopt.

Eén of twee keer per jaar houden wij een open dag. Daarnaast geven wij geen rondleidingen. Wel is ons kaaswinkeltje open op do-vr-za van 8-17 uur.

Contact

dewittewelle@gmail.com
facebook.com/wittewelle


Oktober! Maand van de échte Boerderijzuivel.

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is weer oktober! De maand van échte...

Lees verder