Het Franse Kaasje van Mathilde uit Nederland

Dit is het verhaal van die leuke jonge vrouw uit Amsterdam, die naar de Franse Pyreneeën ging en bevlogen raakte van Franse kaasjes. Mathilde is in 2017 zelf kaasjes gaan maken en doet dat op een zo duurzaam mogelijke manier. Haar kaasje heet ‘Fransje’, is ‘handgeschept’, lijkt op een geitenkaasje maar is van koemelk gemaakt. Van de melk van ‘Blaarkoppen om precies te zijn. Tip van Mathilde: vijgenchutney smaakt er heerlijk bij!

Bedrijf: Mathilde's Kaas


Land van Boer en Zuivel


Echte boerderijzuivel waar verkrijg­baar?

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf lekker op de hoogte en schrijf je in.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.