MENU

Oktober boerenkaasmaand

Ontdek de rijpe smaak van pure traditie

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is herfst. En daar hoort een lekker kaasplankje bij. Mét ambachtelijke kaas, gemaakt op de boerderij.

Wat is er zo bijzonder aan deze kaas?

Kaas, gemaakt op de boerderij, wordt met liefde en ambacht gemaakt. Van de 20.000 boeren in Nederland met koeien, geiten en schapen die melk geven, zijn er nog maar 250 boeren die kaas op hun eigen boerderij maken. Dat maakt deze kaas zo bijzonder. Bovendien is elke kaas, gemaakt op de boerderij, uniek. Daar kun je van blijven proeven! Gebruik snel de postcodechecker op boerenkaasmaand.nl en vindt een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gratis set ansichtkaarten

Extra leuk is dat je bij aankoop van 500 gr kaas, gemaakt op de boerderij, in de maand oktober, een mooie set ansichtkaarten van Landleven cadeau krijgt.

Maak kans op een 10kg kaas

Als je je daarnaast aanmeldt voor de nieuwsbrief via boerenkaasmaand.nl maak je bovendien kans op één van de vijf 10kg kazen!

Ga jij een stuk kaas, gemaakt op de boerderij, scoren? Eet smakelijk!

creëer_kaasplan_cum_laude

Zo creëer je de lekkerste kaasplank!

Heb je meegedaan aan onze Valentijns-winactie op social media en naast het pakket met prijswinnende kazen gegrepen Niet getreurd. Je kunt zelf ook...

Lees verder