MENU

Winnaars Den Besten Cum Laude Awards 2023!

Afgelopen week stond in het teken van de verkiezing van de Cum Laude Awards, de grootste landelijke kaaskeuring. Boeren en boerinnen uit het hele land – die zelf hun melk verwerken tot kaas of zuivel – streden om de Den Besten Cum Laude Award, de ‘Gouden melkbus met de grote oren’! De uitreiking van deze felbegeerde prijs was vanavond, 16 maart, in Fort Wierickerschans in Bodegraven.

Winnaar Den Besten Cum Laude Award | Kaas

Kaasboerderij De Gelder is de winnaar van de Den Besten Cum Laude Award in de categorie ‘beste kaas’. Hun Oude Kaas werd unaniem gekozen tot winnaar van de allerlekkerste kaas van Nederland, gemaakt op de boerderij. De hoofdprijs voor iedere kaasmaker.

Winnaar Den Besten Cum Laude Award | Zuivel

Qarzuivel is de winnaar van de Den Besten Cum Laude Award in de categorie ‘beste zuivel’. Hun Kwark werd unaniem gekozen tot winnaar van de allerlekkerste zuivel van Nederland, gemaakt op de boerderij. De hoofdprijs voor iedere zuivelmaker.

Oktober! Maand van de échte Boerderijzuivel.

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is weer oktober! De maand van échte...

Lees verder