MENU

Tijd voor perspectief!

Na protesterende boeren op de weg, het aankloppen bij de minister en een landelijke advertentie van de zuivelaars, op initiatief van ZuivelNL, wordt het tijd dat ook wij – als ambachtelijke bereiders – onze stem laten horen. De gezamenlijke, vreedzame protesten moeten doorgaan totdat de onzinnige en onrealistische voorstellen van tafel zijn. Of op zo’n manier aangepast worden, dat wij ermee kunnen leven. We praten al jaren met de overheid. Er liggen vergaande voorstellen op tafel, die wél perspectief bieden. Maar het is net als praten tegen een muur.

De Bond van Boerderijzuivelaars heeft daarom een actiepakket voor haar leden samengesteld met een grote raamsticker én kleinere stickertjes die op de producten geplakt worden. Door onze klanten te informeren over onze grote zorgen, willen we draagvlak creëren voor afschaffing, of tenminste een grote aanpassing, van de voorgenomen maatregelen. Steunt u ons?

Oktober! Maand van de échte Boerderijzuivel.

De avonden worden langer, we steken de kaarsjes of open haard weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op. Het is weer oktober! De maand van échte...

Lees verder