Lolly van geitenkaas

Lolly van geitenkaas, appel, rode biet en lavaspoeder   Heerlijk als amuse of als borrelhapje Bereidingswijze: Kook het bietensap met de gesneden sjalot, laurier en peperkorrels in tot ½ liter. Bind het bietensap met het aardappelzetmeel (aangemaakt met een klein beetje koud water) en de agar. Al roerende even goed doorkoken. De geitenkaas samen met […]

Lees verder…

Madeleines

  Fijne koekjes van echte boerenroomboter. Madeleines zijn kleine traditioneel gebakken cakejes uit de Lorraine, een streek in het noord-oosten van Frankrijk. Madeleines horen niet bruin te worden. Wanneer de randen bruin worden, haal ze dan direct uit de oven. Serveren bij koffie of thee. Ook goed te combineren in desserts. Bereidingswijze: Laat de boter […]

Lees verder…

Chocoladebrownies

  Heerlijke brownies met echte boerenroomboter en pure chocolade Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C. Smelt de chocolade (in stukjes gesneden) samen met de boerenboter boven een pan met kokend water tot lauwwarm. Klop de eieren met de suiker met een mixer dik en luchtig. Roer het chocolade/botermengsel door het eiermengsel. Zeef het, spatel/schep […]

Lees verder…