Picknickbrood met Boerenkaas

Ciabatta met Boerenkaas en ontbijtspek Bereidingswijze: Snijd het brood in de lengte door en bestrijk het eventueel met boerenboter of mayonaise. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan. Beleg het brood met sla, tomaat, paprika, ui, Boerenkaas, avocado en basilicum. Bestrooi de lagen dun met zout, peper en pijnboompitten. Bak het spek krokant in […]

Lees verder…

Huzarensalade met Boerenkaas

  Een eigentijdse variant op een bekend recept Bereidingswijze: Kook de aardappelen met zout in ± 20 min. gaar en laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen, wortel, komkommer, paprika, augurk en appel in zo dun mogelijke lange plakken (met een schaaf of dunschiller). Snijd brede plakken nogmaals in de lengte door. Meng de in repen […]

Lees verder…

Salade met Boerenkaas en frambozen

Salade met Boerenkaas en frambozen en een dressing van boerenyoghurt Een lekker zomerse salade Bereidingswijze: Snijd de Boerenkaas in gelijkmatige echt kleine blokjes. Maak de frambozen voorzichtig schoon, was ze liever niet. Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloen in smalle parten. Was en droog de veldsla of alfalfa. Rooster de pijnboompitten […]

Lees verder…