Tomaat met 2 soorten Boerenkaas

Gevulde vleestomaten met Boeren graskaas en oude Boerenkaas Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200° C. Snij bij het kroontje een kapje van de tomaten en hol ze voorzichtig met een lepeltje uit. Laat ze op de kop op een stuk keukenpapier uitlekken. Snij de bieslook fijn. Snij de Boeren graskaas in plakjes en bekleed […]

Lees verder…

Boerenkaas witlofsalade

  Witlofsalade met extra belegen Goudse Boerenkaas Bereidingswijze: Halveer de witlof in de lengte en snij de steelaanzet eruit. Snij de witlof dwars in brede reepjes. Snij de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snij de parten in stukjes. Snij de bleekselderij in stukjes, de radijsjes in plakjes en hak de walnoten grof. Schep […]

Lees verder…

Spinazietaart met brandnetelkaas

Spinazietaart met brandnetelkaas en oude Boerenkaas   Deze taart is heerlijk in combinatie met vlees. Bijvoorbeeld lamsrack of malse runder ribeye. Bereidingswijze: Verhit de oven tot 200 °C. Zet een middelgrote (ongeveer 26 cm) ovenbestendige koekenpan op matig vuur. Verhit in de koekenpan een beetje olijfolie en een klontje boerenboter en doe er ineens de […]

Lees verder…