Promotie

 

Graag stimuleert de BBZ de leden en overige sectorgenoten om met eigen promotionele activiteiten en communicatie in te haken op de collectieve EU-campagne van de BBZ. Voor uw eigen activiteiten brengt de BBZ graag de volgende mogelijkheden onder de aandacht:

Campagnemateriaal ‘Discover Farmhouse Dairy/Cheese’

Op de pagina EU-Campagne vindt u steeds alle actuele informatie over de collectieve campagne van de BBZ. Daar leest u of er (gratis) materiaal besteld kan worden. Ook vindt u er elke maand een link naar de nieuwste receptkaart. Deze digitale kaart kunt u bijvoorbeeld via uw eigen digitale nieuwsbrief verspreiden.

Nieuw zijn de video’s en de digitale fotopresentatie. Dit materiaal is bijzonder geschikt om af te spelen in de kaasspeciaalzaak of op de kaas- of zuivelboerderij. Met de educatiefilm kunt u een les verzorgen op een basisschool, U kunt de video’s en de fotopresentatie downloaden op de pagina EU-Campagne.

Promotiemateriaal voor Echte Boerenkaas en Echte Boerderijzuivel

Bij het Centraal Promotiepunt in Bodegraven zijn diverse artikelen verkrijgbaar waarmee u Boerenkaas en Echte Boerderijzuivel extra onder de aandacht brengt: kaaspapier, banderollen en etiketten voor Echte Boerenkaas, stickertjes voor Echte Boerenkaas en Echte Boerderijzuivel, kaasprikkers, verpakkingsmateriaal, hemdtasjes, schorten, poloshirts, (gevel-)vlaggen, vlaggenlijnen, parasols, pennen, ballonnen en kleurplaten.

Actief via social media

Op uw eigen pagina op Facebook en in uw tweets via Twitter geeft u natuurlijk zo veel mogelijk informatie over Boerenkaas en overige zuivel van de boerderij. Dat kan door te twitteren met #boerderijzuivel en #boerenkaas, door tweets van @boerderijzuivel te retweeten en door posts op uw Facebookpagina te publiceren met campagne-nieuws.