Registratie Masterclasses

De Masterclasses… we hebben het woord dit jaar al vaker laten vallen. Een nieuw stukje van de Cum Laude Awards. Wat zijn nu masterclasses? Eigenlijk een soort korte workshops waarbij de sponsoren u mee nemen in hun expertise. U krijgt extra informatie om nog beter uw bedrijf te kunnen runnen. Niet alleen op het gebied van diervoeders maar ook op het gebied van een andere manier van reinigen of koelen.  U kunt zich per tijdvak inschrijven voor een van beide masterclasses. Komt u met meerdere personen, schrijf dan voor ieder persoonlijk in. Totaal kunt u 4 masterclasses volgen deze middag. Deze masterclasses zijn voor u als lid gratis en aansluitend kunt u deel nemen aan het buffet.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
Fullwood-Packo: IJswater, een snelle en flexibele manier om melk te koelen

Wijsman / C van ‘t Riet: Energieneutraal produceren en welke subsidies kunt u aanvragen

Gebr. Rademaker: Innovatief reinigen met natuurlijke enzymen, winst voor gebruiker en milieu

Agrifirm: Masterclass Dry 2 Fit: alles rondom de transitie- en opstartperiode. Door deze goed te doen, zien we dat de verse koeien een significant hoger melkeiwit% in de eerste 60 dagen na afkalven produceren.

Rabobank/Alfa Accountants: Blijven bouwen aan een duurzaam verdienmodel/Inzicht in opbrengsten en kosten en de gemaakte toegevoegde waarde voor de zelfzuivelaar langs de BAS rapportages

CSK: Beheersen van bacteriofagen door Frans Boer, ervaren zuiveltechnoloog bij CSK

Kaasmerk Matec: Er zal een demonstratie worden gegeven over de kaasapp Ficaseo.

Schrijf u snel in via onderstaand deelnameformulier want VOL=VOL