Biologisch Dynamische kaasboerderij Noorderlicht

Kaart wordt geladen...

Adres
Gorissenweg 1
Noordeloos

Zuid Holland
4225 ST
Nederland


Kees van Gaalen en Maria Inckmann

Gorissenweg 1
4225 ST Noordeloos

Telefoon: 0183 – 51 13 79
E-mailadres: info@kaasboerderij-noorderlicht.nl
Website: www.kaasboerderij-noorderlicht.nl

[quote]
Op onze in 2008 in organische stijl gebouwde boerderij houden wij 70 blaarkopkoeien. De melk verwerken in de moderne kaasmakerij tot Wilde Weide kaas, een ambachtelijk Erkend Streekproduct uit het Groene Hart met Demeter keurmerk. We rijpen en verkopen de kaas zelf. Op vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur is er verkoop aan particulieren. Wilde Weide kazen hebben we van jong tot oud en met de kruiden: fenegriek, brandnetel, basilicum/knoflook, komijn,peper, mosterd en rond de kerst: walnotenkaas. We geven op afspraak rondleidingen en proeverijen. De ontvangstruimte, met uitzicht op de koeien en de kaasmakerij, is ook uitermate geschikt voor vergaderen en workshops.
Een bezoek aan onze boerderij is meer dan de moeite waard, door de unieke bouwstijl, de zeldzame blaarkopkoeien, de meermaals bekroonde lekkere Wilde Weide kazen, de bijzondere flora en fauna en de weidsheid en rust van het gebied.
Een bezoek aan onze boerderij kan een onvergetelijke inspirerende ervaring zijn. Waar je weer wat meer te weten komt over gezonde, duurzame landbouw en voeding
[/quote]

Binnenkort

  • Geen evenementen op deze locatie