MENU

Kaasboerderij aan de Linge

Proef de streek bij Kaasboerderij aan de Linge! Onze Boerenkaas wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd van de melk die afkomstig is van eigen koeien. Deze koeien mogen zoveel als mogelijk buiten grazen. Hierdoor heeft deze Boerenkaas een heerlijke streekgebonden smaak.

In onze boerderijwinkel vind u naast Boerenkaas ook (h)eerlijk vlees, eieren, honing van eigen imkerij, zuivel, boeren ijs, diverse seizoens- en streekproducten. Ook voor de mooiste relatiegeschenken, cadeau- en kerstpakketten moet u bij Kaasboerderij aan de Linge zijn.

In het stroomgebied van rivier de Linge, in het dorpje Spijk, staat het melkveebedrijf en de kaasmakerij van familie Van Beest en familie Belser. Hier wordt door de 9e en 10e generatie geboerd. Dit doen zij 365 dagen per jaar met passie en liefde voor het vak. Hierbij staat het behoud van de natuur en het dierenwelzijn met stip op de eerste plaats.

creëer_kaasplan_cum_laude

Zo creëer je de lekkerste kaasplank!

Heb je meegedaan aan onze Valentijns-winactie op social media en naast het pakket met prijswinnende kazen gegrepen Niet getreurd. Je kunt zelf ook...

Lees verder