Kruidenrijk gras. Dat is waar het allemaal begint. Onze saanen-geiten en blaarkoppen eten uitsluitend gras van eigen bodem. Ze leven ontspannen, met alle zorg die ze nodig hebben. En dat proef je terug in hun melk, de basis van onze kazen. Van onze geiten- en koeienmelk maken we rauwmelkse boerenkazen zoals ze bedoeld zijn: puur, vol van smaak en met respect voor traditie. Elke kaas wordt met de hand gemaakt en gekeerd. Alles gebeurt kleinschalig en lokaal. Van de zorg voor onze dieren tot het rijpen van de kazen, alles doen we hier op de boerderij. Zo houden we de kwaliteit hoog en vakmanschap dicht bij huis. Onze kazen vind je in boerderijwinkels in de regio. Een puur product, gemaakt met liefde voor traditie, vakmanschap en het boerenleven.

Champagne met schapenkaas uit Amsterdam
Land van Boer en Zuivel
Leoni is op bezoek bij De Dikhoeve in Ransdorp, een klein dorpje op een steenworp van Amsterdam.