Melk, vlees, groente en brood. Op Hoeve Biesland zie je waar je eten vandaan komt en proef je het vakmanschap. Altijd lokaal, biologisch en met de natuur in balans. In de moestuin groeien meer dan 50 soorten seizoensgroenten en kruiden. Van knapperige sla tot zoete tomaten, alles wordt met zorg geteeld en vers geoogst. Onze Fleckvieh-koeien geven volle, romige melk voor de lekkerste yoghurt en karnemelk. In de bakkerij bakken we dagelijks vers desembrood. En in de slagerij verwerken we het vlees van onze eigen runderen, van kop tot staart. Hoeve Biesland is meer dan een boerderij. Hier werken hulpboeren, vrijwilligers en vakmensen samen om de natuur te verzorgen en de lekkerste producten te maken. Die vind je in onze boerderijwinkel, bij lokale supermarkten en in restaurants. Lokaal, vers en met liefde gemaakt.

Kaasboerderij Sik & Blaar
Land van Boer en Zuivel
Kaasboerderij Sik & Blaar. Een puur product, gemaakt met liefde voor traditie, vakmanschap en het boerenleven.