MENU
Lauradegrave

Laura de Grave

Laura de Grave is culinair journalist, kookboeken-auteur en presentator. Ze is columnist voor Foodies magazine, schreef o.a. het Amsterdam kookboek, Nederland kookboek en het kookboek Lekker lokaal en presenteerde voor 24Kitchen twee video-series over lokaal eten. Ze crosst graag op een elektrische motor door Nederland. Haar missie is heel Nederland laten zien wat voor prachtige lokale producten en culinair erfgoed we hebben. Daarom in deze speciale uitgave van Boer en Zuivel recepten voor een bijgerecht, hoofdgerecht en een vanillevla, zoals je eerder niet geproefd hebt.

Onder de pagina recepten vind je haar 3 recepten uit het Boer en Zuivel magazine van oktober 2021.

Foto: gemaakt door Hans de Kort

creëer_kaasplan_cum_laude

Zo creëer je de lekkerste kaasplank!

Heb je meegedaan aan onze Valentijns-winactie op social media en naast het pakket met prijswinnende kazen gegrepen Niet getreurd. Je kunt zelf ook...

Lees verder