Vispakketje met Boerenkaas

Mediterraans bbq gerecht

Ingrediënten

(Voor 4 personen)

  • 500 g zeewolf- of kabeljauwfilet
  • 2 tomaten
  • 100 g courgette
  • 100 g aubergine
  • 1 el Boerenboter
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes tijm
  • 2 takjes basilicum
  • zout en peper
  • stuk jong belegen Boerenkaas
Extra nodig:

Aluminiumfolie

Bereidingswijze:

Verdeel de vis in 4 gelijke stukken, leg ze elk op een ruim stuk aluminiumfolie en bestrooi met zout en peper. Snij de tomaten, courgette en aubergine in dunne plakjes, snipper de knoflook en hak de kruiden. Smelt de boter en voeg de kruiden en knoflook toe. Beleg de vis om en om met de plakjes groenten. Lepel de gesmolten kruidenboter erover, bestrooi met zout en peper en rasp of schaaf er royaal Boerenkaas over. Vouw het aluminiumfolie als een luchtig zakje dicht zodat er ruimte tussen de groenten en aluminiumfolie zit. Laat de vispakketjes op de barbecue in ca. 15 minuten garen.

Bereiden: ± 25 min.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *