Ook voor kerstgeschenken naar de kaas- en zuivelboerderij

Het is al weer bijna Kerst! Voor veel mensen betekent dat een gezellige, maar ook drukke tijd. Veel kaas- en zuivelboeren zijn al tijden geleden begonnen met de voorbereidingen voor de kerstpakketten die zij elk jaar weer samenstellen. Naast hun eigen Boerenkaas en andere zuivel van de boerderij kiezen ze allerlei producten uit waarmee ze mooie en lekkere pakketten kunnen samenstellen. Vaak met allerlei streekproducten erin. Andere boeren maken zelf geen kerstpakketten, maar zijn wel al weken lang extra druk met de productie van veel meer kleine kaasjes dan gebruikelijk, want veel bedrijven kiezen voor een Boerenkaasje in hun eigen kerstpakket.

Ook zijn er boeren die op hun kaas- of zuivelboerderij een speciale activiteit organiseren, zoals een kerstmarkt. Veel winkels zijn in kerstsfeer aangekleed en overal heerst een gezellige sfeer.

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar een leuk en lekker kerstgeschenk, breng dan snel een bezoekje aan een kaas- of zuivelboerderij. De boer en boerin of het personeel in de winkel helpen je graag met het samenstellen van een leuk en lekker cadeaupakket. Alleen al een stuk Boerenkaas, mooi ingepakt, is leuk om te geven en ook om te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *