Erf1 en De Nylander in finale De Smaak van NL

Stemmen voor de publieksprijs kan nog!

De familie Bruins van zuivelboerderij Erf1 in Kampen en de familie Bokma van kaasboerderij De Nylander in Workum behoren beiden tot de 9 finalisten van de landelijke verkiezing ‘De Smaak van NL’. De Smaak van NL is de verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem. Dit jaar wordt de verkiezing voor de de zesde keer door Syntens georganiseerd. Smaak staat centraal bij de beoordeling. Maar ook ondernemerschap speelt hierbij een rol.

Er waren in totaal zeventig inzendingen, waarvan er 9 door zijn naar de finale. Deze vindt plaats op 25 november a.s. in het voormalige kloostercomplex Landgoed Roepaen in Ottersum (bij Gennep).

De familie Bruins van Erf 1 staat met haar biologische boerenvanillevla in de finale. Deze vanillevla wordt bereid volgens een ‘ouderwets’ recept met alleen pure ingrediënten: volle melk, eidooiers, vanille, rietsuiker en maïzena.

De familie Bokma van De Nylander heeft zich voor de finale geplaatst met haar specialiteit: Friese nagelkaas. Deze biologische rauwmelkse kaas wordt bereid uit melk van Jersey-koeien.

Bekijk de filmpjes van de finalisten op de website van Syntens en breng je stem uit op je favoriet voor de publieksprijs!

3 thoughts on “Erf1 en De Nylander in finale De Smaak van NL

  1. Omdat per 1 januari jl. Syntens en de Kamer van Koophandel hun krachten hebben gebundeld, bestaat de website van Syntens niet meer. Daarmee zijn de filmpjes helaas niet meer te traceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *